なんで悩んでいるのですか。JuniperのJN0-130認定試験にどうやって合格するかということを心配していますか。確かに、JN0-130認定試験に合格することは困難なことです。しかし、あまりにも心配する必要はありません。試験に準備するとき、適当な方法を利用する限り、楽に試験に合格することができないわけではないです。では、どんな方法が効果的な方法なのかわかっていますか。JPexamのJN0-130問題集を使用することが最善の方法の一つです。JPexamは今まで数え切れないIT認定試験の受験者を助けて、皆さんから高い評判をもらいました。この問題集はあなたの試験の一発合格を保証することができますから、安心に利用してください。
JPexamを選ぶかどうか状況があれば、弊社の無料なサンプルをダウンロードしてから、決めても大丈夫です。こうして、弊社の商品はどのくらいあなたの力になるのはよく分かっています。JPexamはJuniper JN0-130認証試験を助けって通じての最良の選択で、100%のJuniper JN0-130認証試験合格率のはJPexam最高の保証でございます。君が選んだのはJPexam、成功を選択したのに等しいです。
JPexamは優れたIT情報のソースを提供するサイトです。JPexamで、あなたの試験のためのテクニックと勉強資料を見つけることができます。JPexamのJuniperのJN0-130試験トレーニング資料は豊富な知識と経験を持っているIT専門家に研究された成果で、正確度がとても高いです。JPexamに会ったら、最高のトレーニング資料を見つけました。JPexamのJuniperのJN0-130試験トレーニング資料を持っていたら、試験に対する充分の準備がありますから、安心に利用したください。
IT業種が新しい業種で、経済発展を促進するチェーンですから、極めて重要な存在ということを我々は良く知っています。IT認証はIT業種での競争な手段の一つです。認証に受かったらあなたは各方面でよく向上させます。でも、受かることが難しいですから、トレーニングツールを利用するのを勧めます。トレーニング資料を選びたいのなら、JPexamのJuniperのJN0-130試験トレーニング資料は最高の選択です。この資料の成功率が100パーセントに達して、あなたが試験に合格することを保証します。
JuniperのJN0-130の認定試験に受かることはIT業種に従事している皆さんの夢です。あなたは夢を実現したいのなら、プロなトレーニングを選んだらいいです。JPexamは専門的にIT認証トレーニング資料を提供するサイトです。JPexamはあなたのそばにいてさしあげて、あなたの成功を保障します。あなたの目標はどんなに高くても、JPexamはその目標を現実にすることができます。
JPexamは高品質の製品を提供するだけではなく、完全なアフターサービスも提供します。当社の製品を利用したら、一年間の無料更新サービスを提供します。しかも、速いスピードで受験生の皆様に提供して差し上げます。あなたがいつでも最新の試験資料を持っていることを保証します。
試験番号:JN0-130問題集
試験科目:Juniper networks Certified internet specialist.e(jncis-e)
最近更新時間:2014-01-31
問題と解答:全128問
100%の返金保証。1年間の無料アップデート。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.jpexam.com/JN0-130_exam.html
NO.1 In a Bridged 1483 network, which set of commands is used to configure an ATM subinterface?
A. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
description Company-XYZ
encapsulation bridge1483
ip address unnumbered loopback0
B. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
description Company-XYZ
encapsulation bridge1483
ip unnumbered loopback0
C. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
encapsulation bridge1483
description Company-XYZ
ip address unnumbered loopback0
D. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
encapsulation bridge1483
description Company-XYZ
ip unnumbered loopback0
Answer: D
Juniper JN0-130認証試験 JN0-130 JN0-130 JN0-130
NO.2 Which CLI command displays the status of a PPP over Ethernet subinterface?
A. show pppoe interface
B. show ppp int state up
C. show ip interface brief
D. show pppoe subinterface
Answer: D
Juniper JN0-130練習問題 JN0-130問題集 JN0-130問題集 JN0-130
NO.3 Which two types of routes may be advertised via EBGP? (Choose two.)
A. Routes that do not originate in the local AS and are learned by OSPF.
B. Routes that originate on the local router and are advertised into OSPF.
C. Routes that are transiting the local router and are BGP learned routes.
D. Routes that originate on the local router and are injected using a route map.
Answer: CD
Juniper認定資格 JN0-130問題集 JN0-130練習問題 JN0-130
NO.4 Which two BGP attributes are incorporated for loop prevention within an AS using a route reflection
configuration? (Choose two.)
A. AS Path
B. Next Hop
C. Cluster List
D. Originator ID
Answer: CD
Juniper JN0-130認証試験 JN0-130 JN0-130 JN0-130 JN0-130
NO.5 Which configuration command places interfaces whose IP addresses are between 192.168.0.0 and
192.168.255.255 into OSPF area 0?
A. network 192.168.0.0 255.255.0.0 area 0.0.0.0
B. network 192.168.0.0 0.0.255.255 area 0.0.0.0
C. area 0.0.0.0 network 192.168.0.0 255.255.0.0
D. area 0.0.0.0 network 192.168.0.0 0.0.255.255
Answer: B
Juniper問題集 JN0-130過去問 JN0-130
NO.6 Which CLI command displays the VRFs that are operational within each virtual router?
A. show vir
B. show ip vrf
C. show vrf vir
D. show mpls vrf
Answer: A
Juniper認定試験 JN0-130認定証 JN0-130
NO.7 Which message type is used to initiate an RSVP-TE label switched path?
A. path
B. resv
C. setup
D. session
Answer: A
Juniper練習問題 JN0-130 JN0-130 JN0-130 JN0-130 JN0-130認定試験
NO.8 Which CLI command is used to set a Privileged Exec password of mypassword?
A. enable password 0 mypassword
B. enable password 3 mypassword
C. enable password 5 mypassword
D. enable password 10 mypassword
Answer: A
Juniper練習問題 JN0-130 JN0-130
NO.9 Is the IS-IS Designated Intermediate System (DIS) election process called Deterministic or Static and
why?
A. It is Static. If the priorities are equal for a new neighbor and the current DIS only.
B. It is Deterministic. If the well-known pseudonode and system ID is configured on the new neighbor only.
C. It is Deterministic. When a new router appears on a multi-access network with a higher priority value, it
is elected as the DIS.
D. It is Static. When a new intermediate system powers up on a multi-access network, even if it has a
higher priority, it may become a backup DIS.
Answer: C
Juniper JN0-130 JN0-130 JN0-130問題集
NO.10 Which CLI command disconnects all subscribers on an ATM PVC?
A. clear port 4/3.99
B. logout port 4/3.99
C. clear subscriber port 4/3.99
D. logout subscriber port 4/3.99
Answer: D
Juniper認定資格 JN0-130 JN0-130 JN0-130
NO.11 Which two services protect the ERX Edge Router from unauthorized CLI logins?
A. IPSec
B. SecureID
C. local passwords
D. default IP policy
E. RADIUS authentication
Answer: CE
Juniper JN0-130 JN0-130認定証 JN0-130参考書 JN0-130認定証
16. Your ERX Edge Router is constantly going to a boot## prompt.
What is the most likely cause for this condition?
A. bad SRP
B. low voltage
C. bad mid-plane
D. corrupted flash
Answer: D
Juniper JN0-130 JN0-130
17. Which sequence of events describes the order used to restore normal router operation after
experiencing a corrupted flash?
A. initialize flash, reload, copy new system files from FTP server
B. reload, copy new system files from FTP server, initialize flash
C. initialize flash, copy new system files from FTP server, reload
D. reload, initialize flash, copy new system files from FTP server
Answer: C
Juniper JN0-130 JN0-130 JN0-130認定資格 JN0-130
18. You are trying to recover from a corrupted flash.
Which configuration command configures an IP address of 192.168.1.1/24 on the SRP management
interface when the ERX1400 router is at the boot## prompt?
A. ip address 192.168.1.1/24
B. ip address 192.168.1.1 subnetmask 24
C. ip address 192.168.1.1 255.255.255.0
D. ip address 192.168.1.1 mask 255.255.255.0
Answer: C
Juniper JN0-130 JN0-130 JN0-130練習問題 JN0-130認証試験 JN0-130参考書
19. What describes the functionality of NTP when using multiple virtual routers?
A. All virtual routers can act as NTP clients and servers.
B. Only one virtual router can act as an NTP client and a server.
C. Only one virtual router can act as an NTP server but all can be clients.
D. Only one virtual router can act as an NTP client but all can be servers.
Answer: D
Juniper認定資格 JN0-130参考書 JN0-130 JN0-130
20. Which configuration command is used to make the ERX Edge Router an NTP server?
A. set ntp-server
B. set ntp server
C. ntp-server enable
D. ntp server enable
Answer: D
Juniper JN0-130 JN0-130 JN0-130過去問
21. Which configuration command allows a virtual router to receive updates from a configured NTP
source?
A. ntp enable
B. enable ntp
C. set ntp-client
D. enable ntp-client
Answer: A
Juniper認証試験 JN0-130認定資格 JN0-130認定試験
22. Which configuration command is used to send debug level events to the console in real time?
A. log here severity debug
B. log destination console severity debug
C. log severity debug destination console
D. log realtime destination console severity debug
Answer: B
Juniper JN0-130過去問 JN0-130
23. Which command initiates a packet trace for all PPP packets on interface atm 6/1.33 ?
A. log filter debug pppPacket atm 6/1.33
B. log severity debug pppPacket atm 6/1.33
C. log filter debug category pppPacket atm 6/1.33
D. log severity debug category pppPacket atm 6/1.33
Answer: B
Juniper JN0-130練習問題 JN0-130 JN0-130認定資格
24. Log messages are appearing very quickly on the console of your ERX Edge Router.
Which Privileged Exec command disables real-time console logging?
A. no log here
B. no log console
C. destination console severity 7
D. destination console logging off
Answer: A
Juniper過去問 JN0-130認定証 JN0-130 JN0-130認定資格 JN0-130
25. Which two configuration commands are required to direct debug level console logging to your current
ERX Edge Router Telnet session? (Choose two.)
A. log here
B. log telnet here
C. log destination console severity 7
D. log destination telnet severity debug
Answer: AC
Juniper JN0-130認定証 JN0-130認定資格
26. A log filter of log severity DEBUG pppPacket ATM 4/3.66 is configured within the category of
pppPacket.
Which configuration command removes this specific log filter?
A. no log severity pppPacket
B. no log severity debug pppPacket
C. no log severity pppPacket atm 4/3.66
D. no log severity debug pppPacket 4/3.66
Answer: C
Juniper JN0-130 JN0-130 JN0-130 JN0-130認定資格 JN0-130
27. Which configuration command removes all log filters currently configured on the ERX Edge Router?
A. no log here
B. no log fields
C. no log filters
D. no log severity
Answer: C
Juniper認定資格 JN0-130参考書 JN0-130問題集 JN0-130認定証 JN0-130
28. Which three statements describe macros on the ERX Edge Router? (Choose three.)
A. They prompt users for input.
B. They cannot prompt users for input.
C. They can be created on the router itself.
D. They are an embedded programming language.
E. They can be created on the user's workstation.
Answer: ADE
Juniper認証試験 JN0-130練習問題 JN0-130 JN0-130
29. Which command is used to execute a macro called setup.mac ?
A. macro setup
B. macro setup.mac
C. run macro setup
D. run macro setup.mac
Answer: B
Juniper JN0-130 JN0-130問題集 JN0-130 JN0-130 JN0-130認定資格
30. Which control expression must be the last line in all macros?
A. <# end #>
B. <# finish #>
C. <# endtmpl #>
D. <# terminate #>
Answer: C
Juniper JN0-130 JN0-130参考書 JN0-130認定試験 JN0-130
NO.12 Which three statements are true regarding the DHCP Internal Server? (Choose three.)
A. Can be in remote-access mode.
B. Can be in equal-access mode.
C. Can be in standalone mode.
D. Standalone mode is the default.
E. Equal-access mode is the default.
Answer: BCE
Juniper認定証 JN0-130練習問題 JN0-130過去問 JN0-130 JN0-130練習問題
NO.13 You would like to view all Fast Ethernet interfaces currently using VLAN tagging and the specific VLANs
each interface is using.
Which CLI command displays this information?
A. show fast interface
B. show vlan interface
C. show vlan subinterface
D. show fast interface vlan
Answer: C
Juniper参考書 JN0-130 JN0-130過去問 JN0-130認証試験
NO.14 Which three statements about Label-Switched Paths (LSPs) are true? (Choose three.)
A. LSPs are bidirectional.
B. LSPs are unidirectional.
C. LSPs can be signaled by CAC.
D. LSPs can be configured explicitly.
E. LSPs can be configured dynamically.
Answer: BDE
Juniper認定資格 JN0-130認定試験 JN0-130認定資格 JN0-130練習問題
NO.15 Why would you make a non-backbone area a stub or not-so-stubby area?
A. to aggregate routes learned from the ABR
B. to lower the cost of routes advertised by the ABR
C. to connect a non-contiguous area to the backbone
D. to decrease the size of the link-state database in that area
Answer: D
Juniper過去問 JN0-130過去問 JN0-130
JPexamは最新のC_TSCM52_64問題集と高品質の74-335問題と回答を提供します。JPexamのVCP510-DT VCEテストエンジンとMSC-431試験ガイドはあなたが一回で試験に合格するのを助けることができます。高品質の1D0-610 PDFトレーニング教材は、あなたがより迅速かつ簡単に試験に合格することを100%保証します。試験に合格して認証資格を取るのはそのような簡単なことです。
没有评论:
发表评论